2018 en eerder

​Geldermalsen 

Persoonlijke recensie voor deze uitvaartonderneemster is: betrouwbaarheid, doelgericht, geduldig stabiel en evenwichtig. Familie van D. uit Geldermalsen
 

​Culemborg

ONTZORGEN met hoofdletters. In een voor ons moeilijke en verdrietige periode heeft Jeanine Tucker daar waar mogelijk is bijgestaan op een uitzonderlijke en flexibele manier. Zij heeft het vermogen om bij onverwachte hindernissen mee te denken en te komen met creatieve oplossingen. Familie M. uit Culemborg 
 

​Deil

Meer dan voortreffelijk in aandacht, professionaliteit, integriteit, vriendelijkheid. Kan niet beter. Familie L. uit Deil
 

Leerdam

Deze dame heeft op meer dan uitstekende wijze de uitvaart verzorgd. Wij hebben haar naam gekregen via een vriend. Zijn positieve opmerkingen zijn juist gebleken. Familie V. uit Leerdam
 

Geldermalsen

Nauw betrokken, goed te bereiken voor vragen, meedenkend en probeert zoveel mogelijk kostenbesparend de uitvaart te verzorgen. Familie v/d H. uit Geldermalsen
 

Beesd

Jeanine is een zeer professioneel prettig persoon die op het juiste moment aanwezig is en een heel goed overzicht en controle heeft. Familie v/d W. uit Beesd 
 

Enspijk

Dankzij Jeanine Tucker is de uitvaart van onze vader soepel en deskundig verlopen. Jeanine blijft rustig en heeft al snel door wat de wensen en behoeften van de familie zijn. Wij kijken terug op een mooie uitvaart en het levensverhaal van onze vader heeft zij heel mooi verwoord, hierdoor had je een "levendig" beeld bij de vertelling. Familie uit Enspijk
 

Enspijk 

Zeer betrokken, meedenkend, invoelend, vriendelijk. We kunnen terugkijken op een bijzonder, warm en goed georganiseerd afscheid! Familie uit Deil

Deil

We hebben alleen maar veel lof over de ontspannen en professionele begeleiding die we kregen rondom het overlijden van onze vader. Heel fijn. Familie uit Deil

Leerdam

Wij zijn buitengewoon tevreden over de ondersteuning door Finesse rondom het overlijden van onze vader. Janine voelde als geen ander aan wat wij bedoelden, dacht mee en had goede suggesties. Ze trad nooit op de voorgrond maar was toch altijd aanwezig om te helpen. Ze voelt situaties perfect aan en weet bij belangrijke momenten zoals kistlegging met toepasselijke woorden extra warmte te geven. Janine heeft oog voor details, kan goed organiseren en laat niets aan het toeval over. Met Finesse en Jeanine wordt een uitvaart een waardig afscheid. Van harte aanbevolen! Familie Lenselink  

Meteren

Wij zijn zeer tevreden dat wij voor Finesse Uitvaartbegeleiding hebben gekozen na het overlijden van mijn vrouw, onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma. Wat een hartelijk, warme en prettige vrouw is Jeanine. Niets is haar te veel, goede persoonlijke benadering en een luisterend oor. Wij kunnen terugkijken op een keurige en persoonlijke uitvaart. Jeanine, heel erg bedankt voor je inzet, betrokkenheid en vertrouwen. Familie Drost.   

Elst 

Mede namens de kinderen wil ik je bedanken voor de warmte en begeleiding bij de uitvaart van Hans. Je hebt aan zijn persoonlijke wensen kunnen voldoen, wat voor ons een dierbare herinnering is. Onze dank is groot. Mia Groeneveld.  

Rumpt

Wat waren wij blij met Jeanine in de dagen rond het overlijden van onze moeder. Zo respectvol en warm en met veel aandacht aanwezig, was zij voor ons de steun die wij nodig hadden. Je kon onze gevoelens zo goed vertalen naar woorden om het duidelijk te maken. Jeanine, je dacht aan alles. Het was ook fijn om in de tijd erna nog eens over alles te kunnen praten. Onze ma heeft een mooi warm afscheid gekregen in ons eigen Rumpts Kerkje. Dank! Familie van Roden

2017 en eerder

De begeleiding van Jeanine bij de uitvaart van onze vader en man hebben wij als heel prettig ervaren. Jeanine luistert goed, heeft veel aandacht voor details en geeft iedereen het gevoel een goede bijdrage te kunnen leveren. Bij Jeanine is alles bespreekbaar en niets is haar te veel gevraagd. Wanneer je haar nodig hebt, is ze er. Aan de andere kant voelt ze ook heel goed aan wanneer ze even op de achtergrond moet zijn. De aanwezigheid van Jeanine was heel vertrouwd, het voelde alsof ze ons al jaren kent. Dankzij haar was er in de periode naar de uitvaart ruimte voor een lach en een traan en hebben we geen moment getwijfeld of alles goed zou gaan. Jeanine ontzorgde ons volledig. Marjan, Sophie en Anne. 

Familie Verkou. Wij hebben een goed gevoel over de uitvaart van mijn man en vader. Jeanine regelde alles direct wat we wilden en dacht goed mee over bepaalde dingen. Ze had ook een persoonlijk gedicht wat ze twee keer heeft voorgelezen. Dat vonden we erg mooi en bijzonder. Ze is heel erg open en betrokken. Familie Verkou

Mevr. Hogendoorn. Na de uitvaart van onze vader had ik een goed gevoel. Dus bij het overlijden van onze moeder heb ik weer Jeanine Tucker gebeld om de uitvaart te regelen. Ze heeft een luisterend oor en is prettig in omgang. Alles gaat goed en vlot en ze heeft dagelijks kontakt met je. De uitvaart was keurig. Bedankt voor de fijne samenwerking. 

Familie de Jongh. Een compliment voor Jeanine! Ze heeft de uitvaart van mijn man, onze vader en opa perfect geregeld. Ze zorgt voor structuur in de hectische dagen die voorafgaan aan de uitvaart en denkt met je mee waar nodig. Haar persoonlijke benadering, betrokkenheid en oog voor detail heeft ervoor gezorgd dat het een mooie uitvaart is geworden waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Met name ook de manier waarop ze de kleinkinderen hierbij heeft betrokken. Dank daarvoor! 

Familie Vermeulen. Op basis van de recensies op de website hebben wij voor de uitvaart van onze moeder en mijn vrouw gekozen voor Jeanine Tucker van Finesse Uitvaartbegeleiding. Zij heeft dit op een professionele en warme manier voor ons geregeld. Op de achtergrond heeft zij ons door deze verdrietige week geholpen en alle praktische zaken geregeld. Wij konden helemaal op haar vertrouwen. Mede door het inlevingsvermogen van Jeanine is het een warme en persoonlijke uitvaart geworden waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Bedankt Jeanine!

Familie van de Hoef. Jeanine van Finesse is geknipt voor haar vak. Wij kozen haar omdat we iemand zochten met een persoonlijke benadering en oog voor onze wensen. Jeanine luistert goed, is prettig om mee te werken en zorgt met haar kordate optreden voor een strakke uitvoering. Het afscheid was precies zoals wij het ons hadden voorgesteld, en zoals onze vrouw en moeder het gewild zou hebben.

Ria Roos. “Jeanine is heel goed! Ze laat je zien wat er mogelijk is en geeft je tijd om erover na te denken. Elke vraag kan gesteld worden. Jeanine legt iets bij je neer, maar is niet dwingend. Haar persoonlijke benadering voelt prettig en natuurlijk, het warme contact heeft me goed gedaan. Verder vind ik het erg fijn dat ze tijdens de gesprekken transparant was over de kosten van mijn keuzes.”

Familie Sterrenberg. Jeanine, dank je wel! Voor je aandacht, je begeleiding, je tips, je hebt ons gewoon geweldig bijgestaan na het overlijden van pa. Nogmaals heel hartelijk dank!

Jeanine heeft ons begeleid in juni 2016 na de dood van mijn vader. In persoonlijk contact is Jeanine heel sterk, al voor de uitvaart hielp ze ons met de rouwverwerking. Ze denkt heel goed met je mee en het voelde natuurlijk om haar de regie tijdens de uitvaart te geven zonder dat we het gevoel hadden deze kwijt te zijn. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Deil, was de overledene er zelf bij geweest - ze zou het een feest gevonden hebben!

Fam. Kievith. Wij zijn zeer tevreden over Jeanine van Condolea. Luistert goed en sluit de uitvaart aan bij onze wensen. Denkt mee en zorgt voor een meer dan een waardig afscheid. Dit is voor ons de tweede keer dat wij Jeanine een uitvaart hebben laten verzorgen en raden haar dus ook aan iedereen aan wie voor deze situatie komt te staan.

Rumpt, zeer persoonlijke en vakkundige begeleiding gehad van Jeanine Tucker na het overlijden van mijn man.

Culemborg, Fam. Beetstra. Wij hebben de service van Condolea als zeer prettig ervaren. Het was fijn hoe betrokken en bereikbaar Jeanine was. Ook nam ze zorgen uit handen en luisterde goed naar onze wensen. De sevice was professioneel, respectvol en persoonlijk.

Fam. van Velthoven. Een groot compliment naar Jeanine. Persoonlijk, oprecht en zeer betrokken. Wij hebben de hulp van haar als troostend ervaren. 

Jeanine van Condolea deed goede suggesties en er was aandacht voor details.

Asperen, familie Kampman. Jeanine ontmoet op een eerdere begrafenis. Zo’n aangename persoonlijke benadering. Vandaar dat we haar nu weer benaderd hebben. Zo prettig samenwerken. Je voelt je erg op je gemak bij haar, ondanks de verdrietige omstandigheden.      

Fam. de Waal. Wij zijn begeleid door Jeanine Tucker. Jeanine is op een bescheiden en rustige wijze aanwezig. Haar persoonlijke zorg en betrokkenheid was een grote steun voor ons. Alle praktische zaken werden snel en zorgvuldig uitgevoerd. Kortom, voor ons was Jeanine gedurende de hele periode een warme persoonlijkheid waar we op konden bouwen en vertrouwen. 

Fam. Jansen. Jeanine Tucker is heel prettig in het contact en regelt alles perfect. Zij komt op voor de belangen van de overledene en de nabestaanden en weet daar ook een goede balans tussen te vinden. Verder is zij kritisch op de kosten die derden in rekening brengen. Kortom, een uiterst bekwame en representatieve uitvaartbegeleider.

Fam. van Akooij. Een goede betrokkenheid en vertrouwen dat is heel belangrijk in deze periode. Die ervaring hebben wij gehad bij Jeanine van Condolea. 

Fam. van Daalen. In een woord GEWELDIG! 

Fam. van Vught. Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed contact! Alles is naar tevredenheid verlopen. Ook daarna hebben we nog een fijn gesprek gehad en alles nog eens doorgenomen. Veel complimenten gehad van de genodigden over de uitvaartbegeleiders en de kleding die zij droegen. 

Fam. Blommers. Een firma die zich liefdevol en uiterst attent 100% inzet om hen, die zojuist een dierbare hebben verloren, volledig te ontzorgen van de bijkomende aardse zaken. 

Fam. Bakker. Door de warme begeleiding van Jeanine Tucker is de uitvaart van mijn man, onze vader precies zo geworden als wij wilden. Wij hadden zelf al wel ideeën maar door het meedenken van Jeanine werd het een heel persoonlijk afscheid. Daarnaast had zij veel begrip en aandacht voor ons verdriet. Een betere begeleiding hadden wij ons niet kunnen wensen.  

Fam. van der Veer. Bij het organiseren van de uitvaart van onze vader was er veel ruimte voor eigen wensen en die werden door de uitvaartonderneemster uitstekend begrepen en uitgevoerd.  
 

J.A. Nieuwenhuis. De begeleiding, advies en medeleven van Mw. Tucker waren geweldig en van een zeer persoonlijke sfeer. Een positieve ervaring bij een heel moeilijke uiterst verdrietige en zwaar te verwerken gebeurtenis in je leven bij het verlies van je dierbaarste vriendin, levenspartner en echtgenote. 

Ik was zeer tevreden over de begeleiding en de totale afhandeling van de uitvaart, precies zoals mijn man het zou hebben gewild. Zelf had ik dit niet kunnen bedenken. Ik heb ook veel complimenten gekregen over de keuze van muziek en verhalen die zo mooi op mooi elkaar aansloten, alles samengesteld met en door Condolea.  
 

De uitvaart van mijn man en onze vader is buitengewoon geregeld door Jeanine Tucker. Jeanine is heel open en maakt alles bespreekbaar. Wij zijn erg tevreden, alles is precies gegaan zoals wij het wilden.   

Fam. Peek: Wij zijn heel goed begeleid door Jeanine. Ze had oprecht belangstelling voor wie onze vader was en voor onze herinneringen. Nadat we hier uitgebreid over gesproken hadden gingen we de uitvaart regelen. Er werd veel rekening gehouden met ons als kinderen en onze vader werd respectvol behandeld. Ons heeft het geraakt dat wij met z'n vieren vanaf zijn huis naar de kerk achter de auto aan konden lopen om hem bij thuiskomst in Everdingen de laatste eer te bewijzen. Condolea is zeker aan te raden. Ze zijn erg betrokken en houden rekening met je wensen en dragen ook nieuwe aan. En ze hebben alle tijd voor je.   

Mijn zorg werd uit handen genomen door Jeanine Tucker die alles perfect regelde. Jeanine is vriendelijk, betrokken, deskundig en eerlijk. Ze kan goed luisteren en is prettig in de omgang. 

Oog voor detail, kleine dingen opmerken. Kortom uiterst tevreden.  

Familie Burggraaf: Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Jeanine Tucker, vanaf het moment van bellen tot en met het afscheid. Wij hebben de manier van werken als zeer goed ervaren, zowel persoonlijk als zakelijk. Daarnaast vonden wij het fijn dat Jeanine de door ons opgestelde tekst op een hele liefdevolle en warme wijze voorlas tijdens de afscheidsplechtigheid.   

De begeleiding was heel warm en gaf ons extra steun. Prachtig was het bloemstuk van Atelier Rijnberkhof. Dank Condolea.  

Familie van Helden: Toen mijn man nog leefde hebben wij met Bianca gesproken en al onze wensen op papier gezet, wij hadden bij dit gesprek meteen een goed gevoel. Na het overlijden kwam Jeanine en die heeft de uitvaart op een warme en betrokken manier geregeld. Wij kijken, ondanks het verdriet, met een heel goed gevoel terug op de manier waarop wij begeleid zijn. Marjan van Helden: Door middel van dit berichtje wil ik je nogmaals bedanken voor jouw goede zorgen gedurende afgelopen week. Zo respectvol zoals jij alles hebt gedaan, prijzenswaardig. Mijn vader had jou vast en zeker heel erg gemogen. 
 

Famile Verkou: Bedankt voor "de warme deken in onze koude periode"   

We hebben Jeanine Tucker leren kennen als een professionele, daadkrachtige en betrokken vrouw. Direct na het overlijden van mijn vrouw was Jeanine aanwezig en zorgde zij voor rust, warmte en hielp ons bekwaam met het nemen van besluiten. We hebben fijne gesprekken met haar gevoerd. De uitvaart was goed georganiseerd waarbij zij, samen met Bianca, op een bescheiden manier alles regelde. Jeanine heeft ons meegeholpen om een unieke uitvaart te hebben, welke een inspiratie was voor velen. Onze dank hiervoor.  

Bij de begeleiding hebben wij betrokkenheid en medemenselijkheid van Jeanine ervaren. Zeker na een onverwacht sterven van een bloedverwant, in dit geval een zelfgekozen dood, ervaar je het inlevingsvermogen van degene die je begeleidt bij het regelen van de ceremonie, als enorme steun. Tegelijkertijd houdt zij je ook bij de les, er moeten immers wel beslissingen genomen worden. Kortom heel professioneel.   

Toen bij ons duidelijk werd dat onze vader niet meer beter zou worden en hij het einde van zijn leven stond te bereiken hebben we al contact opgenomen met Jeanine met de vraag wat te doen en wat staat ons te gebeuren. Zij heeft ons de volgende dag al van de nodige informatie voorzien zodat we ons konden voorbereiden.  Toen enkele dagen later onze vader stierf heeft Jeanine ons begeleid in het hele traject naar de crematie toe. Onze vader wilde graag thuis blijven en gelukkig was dit mogelijk. We hebben samen met Jeanine een mooi afscheid kunnen voorbereiden, Jeanine was degene die als bij ons de emotie de overhand nam weer terug pakte en ons hielp alles op een rijtje te zetten.  


Het verlies is enorm maar we kunnen terugkijken op een super fijne begeleiding en een prachtig afscheid en dat voelt wel heel goed. Wij danken Jeanine dan ook voor haar inzet, betrokkenheid en vertrouwen.