Duurzame en tijdelijke grafmonumenten

“Wooden tear” komt uit het engels, waarbij “wooden”: staat voor hout. En “tear”: zowel voor traan als scheur. Dit is een symboliek voor het verdriet en de pijn die we voelen bij rouw. Ook zijn de houten schijven door levensgroei allemaal anders van vorm en door verdroging ingescheurd.
 
Het hout komt van lokale bomen die vanwege uiteenlopende redenen toch al gekapt moeten worden

 

Tijdelijk grafmonumenten

 
Atelier Mozai biedt u ter overbrugging van de periode na de begrafenis en voor de plaatsing van de definitieve gedenkteken, een tijdelijk grafmonument aan. Dit monument draagt op waardige wijze de personalia van de overleden persoon.
 
Er is keuze uit meerdere dragers die allen een eigen karakter hebben. Deze tijdelijke monumenten zijn bijzonder, betaalbaar en kunnen ook na hun functie op het graf, een uniek gedenkmonument blijven (bijv. thuis). 
Deze tijdelijke monumenten worden binnen 2 weken met de hand bewerkt en geleverd.
 

Gedenken in kleur

 
Tijdens het leven is ieder mens bijzonder en geeft op unieke wijze kleur aan zijn/haar leven. Kleur staat daarom centraal bij atelier Mozai, zodat ieder mens zich ultiem kan onderscheiden. Tijdens leven, ziekte en na overlijden.
 
Ik nodig u graag uit om in gesprek te komen als u ideeën/vragen heeft. Daarbij blijft echter altijd gelden: uw wensen zijn altijd leidend in de keuze en uitvoering van het gedenkmonument.
 
Maggy Bloem-Evers, Mozai