Rouw en verlies, Esther Zondag

Finesse werkt samen met Esther Zondag, zij stelt zich graag aan u voor.

Al vroeg in mijn leven was ik geïnteresseerd in de mens. Na mijn HBO studie op HRM gebied heb ik mijzelf doorontwikkeld in het psychosociale vak. Een analytische studie, ervaringsgerichte scholing en wijsheid door mijn eigen ervaringen.
 
Na het verlies van dierbaren door overlijden en de worsteling om mijn eigen weg weer te vinden en te bewandelen kwam de vraag “wat vind ik nu echt belangrijk in mijn leven”. Mijn zoektocht naar mijn weg heeft mij geleerd keuzes te maken, geleerd hoe ik anders kan kijken, hoe ik kan omgaan met pijnlijke gebeurtenissen en kan ontwikkelen. Het was ook een pad vol met inspiraties. Ik heb de verbinding met mezelf (weer) gevonden. Kunnen Zijn wie ik ben.
 
Psychosynthese en de werking van de natuur brengen mij in beweging. Deze tezamen hebben mij verder geholpen bij mijn eigen levensvragen. Het maakt dat ik naar mezelf kan kijken en de ander de spiegel voor kan houden om te kijken naar wat er nu is en naar mogelijkheden.

Naar de website van Esther Zondag
 
Ik ontwikkel en laad mij op aan stilte-retraites, dansen en de natuur, in verbinding met mezelf en de ander. Jaarlijks volg ik scholing om mijzelf te ontwikkelen en de ander verder te helpen. De genoten scholing in het psychosociale vak zijn o.a. Psychosynthese Transpersoonlijke Psychotherapie (Psychosynthese Academie), Wandelcoaching (Het Coach Bureau), Systeemtherapie (Psychosynthese Academie en Phoenix), De Maskermakers – maskerstructuren (Phoenix), Lichaamsgericht begeleiden (Psychosynthese Academie), Rouwverwerking (Phoenix).