Geldermalsen, wat kost een begrafenis of crematie in de gemeente West Betuwe?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de gemaakte keuze's. Wilt u een grote uitvaart waarvoor u veel mensen uitnodigt of kiest u juist voor kleine kring? Wat biedt u de mensen aan tijdens het condoleren, koffie, thee of misschien een glas wijn met hapjes? Dit alles beïnvloedt het totaalbedrag. Een crematie is vaak voordeliger dan een begrafenis. Wij denken met u mee, er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk te maken, dit hoeft niet altijd meer te kosten.

Uitvaart op maat, een goed geregeld en troostend afscheid

Wij werken vanuit de vraag van de familie die ons inschakelt. De wens is vaak een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie, waarin aandacht en tijd is voor alle details. Na het eerste gesprek kunnen wij de begroting opmaken op basis van de uitvaartwensen.

't Lief in Beesd

Sfeervol en warm

Duurzaam crematorium


Eerlijke uitvaarten, 100% transparant

U wilt dat de uitvaart goed geregeld wordt maar wilt ook weten wat de crematie of begrafenis gaat kosten. Vanaf het eerste gesprek zijn wij open over kosten van uw keuzes. U geeft aan wat belangrijk voor u is en wij denken mee over de mogelijkheden om kosten te besparen. Binnen 24-48 uur maken we een begroting. We berekenen de uren die we voor u werken waarvan hieronder een aantal voorbeelden staan. Alle producten zoals rouwkaarten, bloemen, advertenties, rouwauto en kist of lijkwade die we voor u inkopen worden op basis van inkoopprijs en dus zonder marge doorberekend. De inkoopfacturen hiervan krijgt u bij de eindafrekening te zien. ​Finesse is aangesloten bij het platform Eerlijke uitvaarten omdat wij geloven in het 100% transparant werken. 

Wat kost het regelen van een uitvaart? Enkele voorbeelden.

  • €  710  (10 uur) Eenvoudige uitvaart, geen afscheidsbijeenkomst of condoleance, geen rouwkaarten.
  • € 1846 (26 uur) Eenvoudige uitvaart, afscheidsbijeenkomst in crematorium, geen aparte condoleance.
  • € 2059 (29 uur) Uitvaart met condoleren en afscheidsbijeenkomst in crematorium of kerk.
  • € 2272 (32 uur) Uitvaart met condoleren en afscheidsbijeenkomst op een bijzondere locatie. 

Begraven in de regio Geldermalsen, West Betuwe.

Bij een begrafenis krijgt u altijd te maken met grafrechten. Deze zijn in diverse gemeentes bij kerkgenootschappen verschillend, ze kunnen variëren tussen  €2300,- en 3600,- (één graf, 20 jaar). Daarnaast is er na een begrafenis vaak behoefte aan een monument/grafsteen, deze kosten komen er bij. Het kan ook zijn dat er een bestaand graf is waarover al (gedeeltelijk) grafrechten zijn betaald. 
 

Budgetcrematie in de regio Geldermalsen, West Betuwe.

Een sobere crematie, zonder afscheidsbijeenkomst, kunnen wij aanbieden voor ongeveer €2500. Dit is in de regio Geldermalsen en alle dorpen van gemeente West Betuwe

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak 0345 22 85 37 of mail info@finesse-uitvaart.nl

Wilt u meer weten?