Uitvaartverzekeringen

U bent bij alle verzekeringen vrij om de uitvaartonderneming te kiezen die bij u past. Soms lijken de polisvoorwaarden anders te doen geloven. Twijfelt u of u ons kunt inschakelen? Wij denken vrijblijvend mee over de mogelijkheden en de gevolgen.

Naturaverzekering of Dienstenverzekering

Deze verzekering levert standaarddiensten en producten. Er wordt geen bedrag uitgekeerd. Als u wilt afwijken van de inhoud van het standaardpakket (bijv. een andere kist, bloemen, fotokaart of consumpties) dan wordt dit extra berekend. In de meeste gevallen zijn de uitvaartwensen uitgebreider dan het pakket verzekert. Als u Finesse de uitvaart laat regelen keert uw verzekering een bedrag uit. Wilt u weten hoe hoog dat bedrag is? Dat kunnen wij nu al voor u navragen.

Kapitaalverzekering of Sommenverzekering

Na overlijden wordt er een bedrag uitgekeerd, u bent vrij in de besteding van het bedrag en de keuze van uitvaartonderneming. Bij de sommenverzekering bent u verplicht om het bedrag geheel aan de uitvaart te besteden.

Voordeel van een kleine uitvaartonderneming  

Wij kunnen persoonlijk werken, vanaf het eerste contact tot en met de dag van de uitvaart heeft u één aanspreekpunt. De families die wij begeleiden ervaren dit als zeer waardevol. Klik hier voor de pagina www.finesse-uitvaart/aanbevelingen.

Onafhankelijk onderzoek 

De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar uitvaartverzekeringen. Hun conclusie is dat u de meeste vrijheid heeft als u een kapitaalverzekering of sommenverzekering afsluit.

Wilt u meer weten over uitvaartverzekeringen?

Wij zijn onafhankelijk en denken graag vrijblijvend met u mee.
Neem contact met ons op via 0345 228537 of info@finesse-uitvaart.nl

Wilt u meer weten?